SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stenungsunds Idrottsförening
Fotboll

Målvaktsträning- kör hårt
2024-04-06 08:51

Årets första äntligen - äntligen !!!

målvaktsträning startar upp idag, föreningen har kallat och kör en första träning idag innan herr spelar seriematch….

lycka till Anton och Hampus.  

Inställd träning!
2024-04-03 11:47
Dagens träning är tyvärr inställd!!!
 
Referat: Stenungsunds IF P17 - Kode IF P17
Match mot Kode
2024-03-24 20:11

Idag hade vi returmötet mot Kode som va den första matchen jag hade nöjet att coacha killarna i i ett kallt november 2023. Den matchen va en jämn historia som vi lyckades vinna med ett noll.

Idag va jag taggad att se hur stora steg vi hade tagit sen förra mötet som inte va speciellt välspelat från våran sida. Vi har jobbat hårt med fysiken och att få in att vi ska vara bekväma med bollen över hela banan och inte störta mot mål så fort vi har den.

 

Idag ser vi att det har blivit en otrolig stor skillnad i just detta även om jag tycker vi slarvar och ger bort bollen lite väl enkelt ibland. Killarna kan detta och är väl medveten om hur vi ska hantera det, behöver bara bli påminda om det i delar av matchen.

 

Vi har roterat lite med vissa spelare som jag tycker har kvaliteer för att hjälpa laget att bli bättre. Alltså att vissa spelare som själva tycker dom är på en position kan vi ledare ha flyttat på för att LAGET ska bli bättre. Det har fallit väl ut och det får vi ett bevis på idag med en stabil 4-1 seger som aldrig va hotad. Killarna börjar förstå vad det innebär att flytta boll och minska tillslagen i uppbyggnaden av ett anfall.

 

Vi tar kliv varje vecka och killarna visar fin inställning till träning. Stort tack alla ni som kom och stöttade oss idag det behöver grabbarna.
Mvh Ledarna i p17

Match Vallens IF
2024-03-15 07:54

Matchdag med sedvanlig packning, vattenflaska, strumpor och överdragskläder med SIF logga etc...

Vi hoppas på en stor bortaklack, visst kommer ni och supportar killarna...?

Idag samlas vi på plats, 17:45 är det samling och som vanligt är det tillåtet att kommentera här nedan om och kring bilar och eventuell skjuts.

Vi möts på plats allihopa - nuuuuu kör vi!

Mvh Ledarna P17

Match Ale - förändring
2024-03-10 10:41

Ale har lämnat återbud till matchen, vi kommer spela en internmatch istället på samma tid.

Vi spelar 2x40min på fullstor plan.
Samling 14:30 istället.
Matchstart 15:00

Lägg gärna ut denna nyhet i er ”chatt” också…vore tacksamt.

Söndag - Ale Utd - Kort om föräldramöte
2024-03-08 19:48

Matchdax... hoppas ni är lika taggade som vi ledare är, sömn, vatten och energi är bra recept inför matchen på söndag så tanka detta inför matchen och på söndag får ni göra en urladdning.

Vi har mött våra motståndare en gång tidigare och de är ett storvuxet lag så vikten att kliva in ordentligt i alla dueller och vara rejäl i sitt spel är det vi skall ta med oss, försöka spela uppbollen efter vad vi tränat på och äg bollen.

Föräldramöte i veckan, samtliga föräldrar var inbjudna och 9st spelare hade någon förälder/vårdnadshavare på plats, två föräldrar hörde av sig och lämnade återbud och två föräldrar var anmälda men dök inte upp och vi vet ännu inte varför de inte kom på mötet som de var anmälda till.
Vi hoppas att ni som är kallade till matchen nu på söndag dyker upp och är laddade till tänderna.

Nyheter... linjemannauppdrag har några föräldrar åtagit sig och det uppskattas av oss ledare men är också en förutsättning för att kunna genomföra matcherna, kiosken och att det skall finnas lite kaffe bland annat att köpa för alla åskådare har några föräldrar sagt att de också hjälper till med, hjälpa till att plocka ihop efter match med mål, koner, västar, bollar etc har vi också fått röster om att hjälpa till....

Så stort tack till er som deltog på mötet och det uppskattas av oss ledare, det är lite symbios här mellan er som föräldrar och oss som ledare - vi tar tacksamt emot all hjälp vi kan få så att era barn kan spela fotboll och att de kan få så goda förutsättningar som möjligt...

Välkommna - kom ihåg att det finns kaffe i baracken (även till dig Mattias...:) )

Mvh Ledarna P17

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Stenungsunds IF, 17/05 16:13 
Stenungsunds IF, 13/05 20:34 
Stenungsunds IF, 06/05 10:18 
Stenungsunds IF, 29/04 14:39 
Stenungsunds IF, 15/04 12:42 
Stenungsunds IF, 29/03 08:58 
 
Facebook
INSTAGRAM
Partners
ARENAPARTNERS
Skyltpartners
Flaggpartners
Akademipartners
Ungdomspartners
1927Partners