SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stenungsunds Idrottsförening
Fotboll

Tack för i år!
2024-06-20 20:00

Fotbollsskolan blev en enorm succé i år, med ca 130 deltagare som fyllde gården med glädje och energi. Under solens strålar skapade vi oförglömliga minnen när barnen fick möjlighet att utveckla sina fotbollskunskaper, knyta nya vänskapsband och, viktigast av allt, ha riktigt kul.

 

Varje dag bjöd på intensiv träning och vi avslutade idag med spännande matchspel där alla fick visa upp sina färdigheter och tekniker.

Ledarna under coachning av Ulrika Tartagni som själv är engagerad och erfaren inom fotboll, delade med sig av sin kunskap och passion, vilket inspirerade barnen och ungdomarna att ge sitt allra bästa på planen.

 

Dagarna präglades av en härlig gemenskap, vinnarskallar och var fyllda av skratt och uppmuntran. Förutom de tekniska övningarna och matcherna, fanns det också tid för lek och bus, som är en bidragande orsak till den glada stämningen.

 

Vädret gjorde veckan ännu mer minnesvärd, och med glädje i varje steg, dribbling och mål, kan vi med säkerhet säga att årets fotbollsskola var en fantastisk upplevelse för alla inblandade.

 

Jag vill tacka er alla från djupet av mitt hjärta. Ni har gjort denna vecka oförglömlig, och jag ser verkligen fram emot att vi snart ses igen!

 

Nicklas Björn

Fotbollsskolan 

Stenungsunds IF


Nyhetsarkiv
Tack för i år!2024-06-20 20:00
Fotbollsskolan 20242024-04-21 21:23
 
Facebook
INSTAGRAM
Partners
ARENAPARTNERS
Skyltpartners
Flaggpartners
Akademipartners
Ungdomspartners
1927Partners