Varmt välkomna!

Välkommen till Stenungsunds IF P13!

Kallelser seriematcher
2024-04-15 21:29

Hej,

Vi kommer snart börja kalla spelare till de inledande seriematcherna som startar i slutet av april. Svara gärna på dessa i SportAdmin så snart ni kan.

Vi spelar fortsatt 7v7 och har valt att kalla 10 spelare till varje match. I vissa matcher kommer vi att spela tillsammans med pojkar 2012.

Vid många tillfällen kommer det vara någon som tackar nej vilket innebär att vi löpande kommer att kalla in ersättare.

Om ni får ett sent förhinder dagarna före match så se till att både tacka nej i SportAdmin och höra av er till någon av ledarna som är ansvariga för just den matchen. Detta för att säkerhetsställa att vi verkligen ser det och hinner kalla in en ersättare.

Inställd träning onsdag
2024-04-02 14:17

Vädret ställer till det för oss och planen kommer inte  att skottas så morgondagens träning är inställd.

Träning inställd söndag
2024-03-21 18:28

Eftersom vi spelar träningsmatcher på dagen är det ingen träning på kvällen.

Lagfoto
2024-03-12 17:10

Hej!

Nu har vi fått tider för vårt lagfoto.

Lördag 13 april kl 12.00 skall vi fotas. Efter det tas individuella spelarbilder.

Klädsel: Matchställ, röda strumpor och fotbollsskor. Matchställen tar jag med.

Samling: 11.40 på Stora Höga Arena i Stora Höga.

Alla tar sig dit på egen hand och fotot beräknas ta ca 30 min.

Kallelse skickas separat. Medlemskap MÅSTE vara betalt eller delbetalning godkänd av kansli.

Betalning
2024-03-11 07:38

Hej,

Idag är sista dagen att betala in medlemsavgiften för 2024. Vi ber er att omgående göra detta, eller ta kontakt med Jessica på kansliet om ni behöver delbetala.

/Nicklas