SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stenungsunds Idrottsförening
Fotboll

Varmt välkomna!

Välkommen till Stenungsunds IF F2016!

 

Vi är ett glatt och passionerat lag för tjejer födda 2016 som älskar att spela fotboll och ha kul tillsammans. Hos oss är varje spelare en viktig del av laget och vi strävar efter att skapa en positiv och inkluderande miljö där alla får växa och utvecklas tillsammans, både på och utanför planen. Tillsammans skapar vi minnen. Ta steget och bli en del av vårt lag, vi vill att du ska vara med. 

 

Hoppas vi ses! 

 

 

Här inne hittar du information om träningstider, sammandrag och andra nyheter som är bra att ha koll på för F2016. 

 

Uppdaterad info inför söndag
2024-05-03 15:11

Hej på er igen.

 

Ödsmål har fått manfall så dom blir bara ett lag så bifogar nytt schema.

Våra matchställ har kommit så dom tar vi med på söndag.

De är lite dåligt med omklädningsrum på söndag men vi löser de på plats.

Ses på söndag 🤩⚽️☀️

 

Med vänlig hälsning, Ledarna

SAVE THE DATES!
2024-04-29 23:43

Här kommer lite datum för aktiviteter för denna säsong.

 

Sammandrag 5 v 5 2024

Arrangerande förening avgör vilken dag sammandraget spelas på så antingen lör eller sön.

 

V20 18-19 maj  -   i Uddevalla omg 1

V22 1-2 juni     -    plats ej bestämd än (info kommer) omg 2

V24 15-16 juni  -   plats ej bestämd än (info kommer) omg 3

V34  2-25 aug  -    plats ej bestämd än (info kommer) omg 4

V36 7-8 sept   -     plats ej bestämd än (info kommer) omg 5

V38 21-22 sept  -  plats ej bestämd än (info kommer) omg 5

 

Klassfotbollen

1 juni

 

Caféveckor

Vecka 24 - schema kommer närmare

Vecka 37 - schema kommer närmare

 

Cup 11 augusti

Gullmarscupen i Lysekil

 

Sif-dagen 7 september

 

Mvh: Stefan, Björn, Emanuel & Emil

 

 

 

 

 

Instagram
2024-04-21 17:48

Hej allihopa!

 

Vi har skapat ett Instagram-konto där ni kan följa laget och tjejerna i F2016. Det är ett privat konto på Instagram och profilen är till för oss föräldrar och släkt att följa tjejerna så inga andra. Ett roligt sätt att kika hemma tillsammans med tjejerna och bilda en ännu större ”vi-känsla”. Det kommer bli en blandning av bilder från träningar, sammandrag, aktiviteter och såklart där vi får följa med vår nya vän och maskot, Sture på en turné hemma hos alla. Han kommer vandra runt mellan träningarna. Idag fick han flytta hem till Malva en vecka och det ska bli spännande och se vad han får göra där.

 

Det kommer en kallelse i SportAdmin där ni får godkänna att vi publicerar bilder på era barn.

Klicka i ”Kommer” om det är okej och klicka i ”Kommer ej” om ni inte godkänner att vi publicerar några bilder på ert barn. Gör gärna detta så snart som möjligt så vi kan rulla igång.

 

Följ oss under namnet: stenungsundsif_f2016

 

Skicka en förfrågan om att följa så godkänner vi. Är det släktingar som tillexempel vill följa som vi inte känner igen, skicka gärna ett meddelande så godkänner vi sen.

 

Ha en fin kväll!

Infobrev 240417
2024-04-17 20:21

Hej allihopa! 

 

Vilken succéstart vi hade i söndags - trots storm och mål som blåste iväg hade både vi och tjejerna en riktigt rolig träning. 

 

Här kommer en liten uppdatering och lite bra info att ha nu i början. 

 

Träningar

Vi har fått tiderna för säsongens träningar och från maj så startar vi med träningar måndagar kl 17-18:15 på Sportfältet. Vi kommer testa på att köra 1h och 15 min nu till en början och känner in om det passar eller om vi vill köra 1h alt. 1h och 30 min. 

 

Matcher & sammandrag

Vi planerar för att eventuellt möta Vallen i en träningsmatch, isåfall kommer det bli sön 5/5. Vi återkommer med mer info när det är spikat. 

 

Nu har detta lag blivit ett s.k "Årslag" vilket innebär att vi kommer att börja spela sammandrag. Planen är att det blir några sammandrag nu på våren och några sammandrag efter sommaren varav ett blir på hemmaplan som vi arrangerar. Vi meddelar så fort vi vet datum och tider för detta. 

 

Föräldrarepresentanter

Som vi nämnde på föräldramötet så behöver vi två stycken föräldrarepresentanter till laget. Dessa personer kommer ta hand om schema för våra caféveckor, ta hand om lagkassa och bistå oss tränare lite administrativt. Det är ett kul uppdrag och vi hoppas att ni kan hjälpa till - det är en viktig del i laget. 

 

Sportadmin

Information och kallelser till träningar och matcher kommer via appen SportAdmin, se till att ha den nedladdad på din telefon så ser ni kallelser på ett smidigt sätt. Vi är också väldigt tacksamma om ni loggar in och lägger till era mobilnummer, viktigt för att vi ska kunna nå er om det är något men också för att vi ska kunna arbeta med en sms-slinga via Supertext där alla då får information lätt och smidigt. 

Hela föreningens hemsida är under uppbyggnad men all nödvändig info ska ni hitta här, är det något ni undrar över så bara fråga oss. Under denna sidan och "Dokument" ligger information om hur man sköter Café osv när det närmar sig. 
Nedan ligger också en nyhet ang. våra caféveckor. Även där kommer mer info när vi vet vilka dager det är matcher osv. 

 

Maskot

På bilden här ser ni vår nya maskot - han ska hänga med oss och bli en symbol för vårt grymma lag. 

 

Övrigt

Vi ser verkligen fram emot denna säsongen och är riktigt taggade. Ni får gärna sprida ordet vidare om vårt lag och tjejerna får gärna bjuda in kompisar för att testa. Man får testa tre gånger och därefter besluta om man vill fortsätta. 

 

Har ni problem med appen, vill vara föräldrarepresentant eller andra frågor - haffa någon av oss på träningen så pratar vi mera. 

 

Allt gott!

 

/ Tränarna

 

Schema för Café
2024-04-16 16:23

Hej!

 

Vårt lag har två veckor som vi ska bemanna föreningens café. Vi återkommer med exakt schema för bemanning när det närmar sig. 

 

Vecka 24

Vecka 39

 

Viktigt att veta: 

Om man inte har möjlighet den tid som man fått tilldelad, försök att byta med någon i laget.

Om man absolut inte kan lösa tiderna så kan en ungdom från SIF ställa upp och ta tiden, det mot en kostnad på 100kr/timme som man betalar ur egen ficka, men observera att ungdomarna inte skall stå själva - någon förälder från F2016 måste vara på plats den utsatta tiden.

 

Instruktioner för uppdraget hittar ni under Dokument på denna sidan, läs igenom det innan. Det finns även en pärm inne i Cafét. Kod för nyckel osv kommer ni få från lagets föräldrarepresentant. 

 

Tack för er support och engagemang för våra ungdomar och för SIF!

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Stenungsunds IF, 17/05 16:13 
Stenungsunds IF, 13/05 20:34 
Stenungsunds IF, 06/05 10:18 
Stenungsunds IF, 29/04 14:39 
Stenungsunds IF, 15/04 12:42 
Stenungsunds IF, 29/03 08:58 
 
Facebook
INSTAGRAM
Partners
ARENAPARTNERS
Skyltpartners
Flaggpartners
Akademipartners
Ungdomspartners
1927Partners