Referat: Stenungsunds IF  - IFK Skövde FK
Förlust mot Skövde
2024-05-04 20:39

Förlust i dagens match mot IFK Skövde FK med 2-0. En jämn match där bortalaget är stabilare överlag.

Albins ord om matchen.

”Vi gör en bra prestation första och vinner bollen högt, dock utan någon belöning i kontringar och avslut. Vi behöver ta vara på våra omställningar.

IFK Skövde FK är avgörande på de få chanser som dem har och vinner matchen på så sätt.

Vi får fortsätta jobba på hårt för att utveckla våra brister och ta med oss dem positiva delarna från dagens match.”

Referat: Stenungsunds IF  - IFK Skövde FK
Hemmamatch!
2024-05-04 06:22

Hemmamatch!💥

Äntligen dags för hemmamatch igen! Idag tar vi emot IFK Skövde FK på Olssons Trävaror Arena. Vi möttes förra året och då blev det varsin vinst. Vi hoppas på fin uppslutning från alla siffare!🔴⚪️

Matchstart 13.00

Dags för bohusderby!
2024-04-23 05:06

På Lördag är det dags o komma tillbaka på vinnarspåret!💥

Vi gästar Grebbestads IF som efter fyra matcher i serien ligger på en 10:e plats med 4 poäng. Vi möttes även förra säsongen och där vi förlorade en och ett oavgjort resultat.

Matcherna mot Grebbestad är alltid fartfylld och underhållande vilket vi även hoppas på lördag!

Hoppas vi ses på Siljevi!🔴⚪️

Referat: Stenungsunds IF  - Ahlafors IF
Oavgjort mot Ahlafors
2024-04-21 21:04

Gårdagens match mot Ahlafors IF slutade 0-0. En tuffmatch på förhand och som det visade sig vara.

Albins ord om match:

Mycket nöjd med att spelarna kämpar hela matchen, aldrig ger upp, trots en tuffare start i första halvlek från oss. Vi jobbar oss in i slutet av första och dominerar sedan andra halvlek, vilket visar prov på en stark kollektiv mentalitet. Viktigt att vi visar stark mentalitet i varje match.

Vi spenderar stora delar av andra halvlek runt och i deras straffområde och jag tycker att vi måste ställa ännu mer krav på oss att göra mål och vinna matchen till varje pris. De kraven och mentaliteten måste vi sträva efter att uppnå varje match.

Foto: Björn Bjuggren

Veckans match!
2024-04-16 10:24

På Lördag är det återigen dags för hemmamatch!

Vi gästas utav Ahlafors IF som förra året spelade i Ettan. Vi mötas senast för 2årsen och då vann Ahlafors bägge matcherna. Vi förväntar oss en jämn och tuff match. Hoppas många av er kommer och fortsätter stötta oss! Grillen står redo med hamburgare och korv!

Nu kör vi en grym träningsvecka och går för fjärde raka på Lördag!

Vi ses!

Referat: BK Forward - Stenungsunds IF
Seger i en tuff bortamatch!
2024-04-14 18:50

Kaffe kaka tredje raka!

Herrarna vinner dagens bortamatch mot BK Forward med 1-2(1-0) efter mål från Fabian Björklund och Endrim Salihi.

Albins ord om dagens match.

” Väldigt tuffa och dåliga väderförhållanden som tyvärr påverkade matchbilden negativt idag.

Efter en svagare första halvlek men med väldigt positiva insatser av avbytarna så arbetar vi oss in i matchen och dominerar totalt i andra halvlek och på så sätt vänder vi även matchen till slut.

Stor eloge till samtliga spelare idag och mycket givande att se avbytarnas positiva påverkan på matchen idag! Vi visar prov på stark mentalitet där vi lyckad vända trots oförtjänt underläge ”

Nästa match spelas på lördag hemma mot Ahlafors

Lör 11/5 13:00
Lör 4/5 13:00