Dam
Referat: Bullarens GOIF - Stenungsunds IF
Vinst i seriepremiären mot Bullarens GOIF
2024-04-09 12:35, Dam

Seriepremiär! Ingen mer vargavinter, utan ”riktig vår” och årets första tävlingsmatch borta mot svåra Bullarens GOIF.

Läs den intressanta recensionen av Anders Steens efter söndagens match här:

FB SIF DAM v Bullaren

Seniormatcher v15
2024-04-08 05:49

Herrarna

Herrarna beger sig på Söndag till Örebro för att möta BK Forward borta. Efter 2 vinster dem första matcherna ligger man på en andra plats i serien. Så förhoppningarna är goda och känslan i truppen är grym!

Damerna

Damerna har på Söndag hemmapremiär mot Ljungskile SK och vann sin premiär stabilt med 4-2. Så nu siktar man på att även vinna hemmapremiären!

Referat: Stenungsunds IF  - Vänersborgs IF
Vinst i Hemmapremiären!
2024-04-06 18:19, Herr

Vinst med 1-0 i hemmapremiären!

Stenungsunds IF 1-0 Vänersborgs IF

Målskytt:
⚽️ Albion Vitija 1-0

Vinst i hemmapremiären mot div-1 nykomlingarna Vänersborgs IF.
En tuff och jämn match som avgjordes med matchens enda och otroligt vackra mål utav Albion Vitija.

” All eloge till killarna och deras insats, dem tävlade och kämpade tillsammans som ett lag!

Våra spelare visar prov på stor disciplin hela matchen och jag är tacksam att spelarna fick fira en vinst i hemmapremiären, för det är dem värda ” - säger head coach Albin Sheqiri

Nästa match är borta mot BK Forward

Referat: Säffle SK - Stenungsunds IF
Vinst i premiären!
2024-03-30 10:48, Herr

Vinst i premiären!

Vi vinner gårdagens match med 2-0 mot Säffle SK. Målen gjordes utav Milos Marinkovic och Nihad Cengic.

Nu laddar dom om för hemmapremiären nästa lördag mot Vänersborgs IF. Hoppas många av er kommer och kollar, grillen är igång så mat behöver ni inte tänka på!

Glad påsk!

2024-03-29 08:58