SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stenungsunds Idrottsförening
Fotboll

2024-07-01 10:52

Bronspeng i Skadevi cup

Vi har haft en fin helg i Skövde med regn, sol och bra fotboll, vi har kamperat i hop med Stenungsunds IF fantastiska P-11;or.

Spelmässigt slutade vi 2;a i gruppspelet och fick möta Landvetter i 16; dels final, en match där vi fick full utdelning av vårt spel och vann med 7-0.

I åttondelen mötte vi IFK Uddevalla en tuff match mot bra motstånd som vi ledde fram till 20 sekunder innan slutsignal då de utjämnade. Det blev straff avgörande och vår målvakt Noel Wallin knep 2 av Uddevallas straffar. Kampen om Bohuslän således till Stenungsund👊.

I kvarten mötte vi Särö/Kullavik en match där vi återigen neutraliserade motståndet helt med vårt fina spel och vann ganska komfortabelt med 4-0.

I semi mötte vi Häcken, en tuff match och ett mycket bra motstånd, killarna krigade på bra men vi är lite för tunna materialmässigt (truppen består bara av 12!! spelare) vi fick några skavanker/skador på för många spelare och kunde inte gå för fullt. Häcken vann med 5-0. Vi slutade således på delad 3;dje plats med Mjölby. Vår supertrupp i Skadevi bestod som alltid av: Emin Jansson Islamovic, Emad Shehadeh, Leon Tordenvik, Hugo Andersson, Hannes Bojahnder, Benjamin Berntson Alvarez, Kjell Källeskog Dahlberg, Elias Boholm Hovefors, Antonio Karlsson, Kirill Lutsenko, Liam Svanström och vår fina förstärkning från P-12 Noel Wallin som stod i mål hela slutspelet med ett facit på 2 straff räddningar i straff sparks avgörandet och 2 hållna nollor i slutspelet. Ledare var Otto Bojahnder, Aaron Alvarez, undertecknande samt överledare Hanna Dahlberg Källeskog

Följ oss gärna på vår insta sida Stenungsundsifp10.

Kurt Östman 


Nyhetsarkiv
2024-07-01 10:52
 
Facebook
INSTAGRAM
Partners
ARENAPARTNERS
Skyltpartners
Flaggpartners
Akademipartners
Ungdomspartners
1927Partners